Vask helt rent, alltid!

07 desember 2020
admin

Vask helt rent, alltid!

Det er utallige måter å vaske gulv på. Når man er privatperson er det noe helt annet enn når man er en bedrift og har renholdere ansatt. Mopper er et helt essensielt verktøy enten man er på hjemmebane eller man skal rengjøre en arbeidsplass.

Det å legge til rette for gode arbeidsforhold handler ikke bare om å gjøre rent for de som jobber der. Det handler i like høy grad om å gjøre det til en god arbeidsplass for renholderne. For selv om det er de som gjør rent, er det også deres arbeidsplass og arbeidsforhold som teller. Like mye som de andres.

En god arbeidsplass

Gulvvask er en helt essensiell del av hverdagen på mange norske arbeidsplasser og en viktig del av at man føler seg velkommen og tilpass på jobb. For de som står for jobben med å holde det rent er det viktig at man tar hensyn til hva de har behov for og at utstyret passer sammen med den jobben som skal gjøres sånn at oppgaven blir så lett som mulig. Det å vaske er en fysisk utfordrende jobb, så det blir viktig å få til en måte å gjøre det på som er så lett og inspirerende som mulig. 

Stort og spennende utvalg av godt utstyr

Mopper er essensiell. Hos Nowas.no kan man for eksempel få mopper som flatmopper, garnmopper, mikrofibermopper, bomullsmopper, systemmopper og mange andre typer mopper, sånn at du kan finne akkurat det du trenger til akkurat dine ansatte. Hør på dem forhold til hva de har behov for. De vet absolutt best, for det er de som gjør jobben! Utvalget sikrer nemlig at man kan gjøre jobben så effektiv og sikker som mulig, men alle har sine preferanser og når man er på jobb så mange timer hver dag er det god grunn til at de  burde bli hørt. Trivsel teller.

Flere nyheter