Transport av flyttegods til utlandet

26 mars 2020
Elisabeth Novik Nielsen
Transport av flyttegods til utlandet

Stadig flere nordmenn drømmer om et friår i utlandet med familien. I mange tilfeller blir dette friåret forlenget slik at utenlandsoppholdet varer mye lengre. I den forbindelse kan det være lurt å planlegge hva du skal gjøre med bolig, og eiendeler du ikke får med deg til utlandet.

Dette er et velkjent problem for mange nordmenn som har valgt å bosette seg i utlandet. Stadig flere flyttebyråer tilbyr derfor transport av flyttegods til det landet som du har valgt å bosette deg i. Dersom du skal transportere flyttegods til utlandet kan det også være nødvendig med en forsikring og fortolling.

Du bør derfor forhøre deg grundig med et profesjonelt flyttebyrå om du planlegger å transportere dine eiendeler til utlandet på en forsvarlig måte. Du vil da raskt få gleden av dine eiendeler i din nye bolig i utlandet. Flytting av flyttegods til utenlandske destinasjoner er stadig mer vanlig blant nordmenn.

Lei ut boligen under utenlandsoppholdet

I forbindelse med et lengre utenlandsopphold kan det være nødvendig å lagre eiendeler og møbler i et eksternt lager. Leie av lagerlokaler er i dag rimelig og tilbys av mange flyttebyråer. Du kan derfor ordne dette i forbindelse med utflytting og transport av dine eiendeler til utlandet. 

Mange velger å leie ut boligen sin i Norge og behøver derfor ekstra lagringsplass. Et profesjonelt flyttebyrå kan organisere både utvask av boligen, og transport av eiendeler til lageret. På denne måten slipper du ekstra bekymringer som gjerne oppstår under flytting.

Ved å ta kontakt med et flyttebyrå allerede under planleggingen av utenlandsoppholdet, vil du være sikret at alt fungerer som det skal når du endelig skal flytte. De ulike flyttebyråene har gjerne spesialisert seg på transport til ulike deler av verden. Dersom du skal flytte over lengre avstander kan det derfor være lurt at du forhører deg om pris og gitte forhåndsregler.

Flere nyheter