Ta med deg lukten av sommer inn i høsten og vinteren

11 september 2020
admin

Ta med deg lukten av sommer inn i høsten og vinteren

Nordmenn gleder seg til vinteren og en koselig mørketid med stearinlys og bakst og lange kvelder, men samtidig er det vanskelig å slippe taket på sommeren. Jeg har kjøpte Air Wick med masse forskjellige lukter av sommer sånn at vi kan ha litt mer følelsen av at den ikke er helt borte enda. Jeg fant et utrolig bra utvalg av forskjellige lukter på Coolpriser, så nå kan vinteren nesten bare komme.

Det er kanskje en bitteliten overdrivelse, men jeg er hvertfall klar med masse lukter av sommer som kan gi meg et lite boost av sommer når det blir for kaldt og jævlig.

Vinteren kommer

Når sommeren er på hell vil holde virkelig på sommeren og det kan vi jo ikke. Men vi kan holde på følelsen av sommer. Vi kan holde på lukten av sommer. Det er mange forskjellige måter å tolke lukten av sommer. Om man har sommerferie i Norge er det kanskje mer lukten av blomster, hvis man var i Italia kan lavendel og vanilje være de man har lyst på, eller mer tropiske lukter hvis man her reist langt på ferie. Jeg elsker at Air Wick kan få følelsen av ferie til å vare.

Bedre inneklima gir bedre livskvalitet

Om høsten og vinteren er det mange som glemmer å lufte ut i hjemmet sitt fordi de synes det er for kaldt, men et godt inneklima er faktisk alfa og omega for bra helse, så det er viktig å passe på å gjøre noe med det. Nå kommer høsten for fult og ikke bare kommer vi til å være inne mye mer enn vi har vært i sommer, vi kommer sikkert til å være mer inne i høst enn det vi pleier, på grunn av covid-19 også. Med Air Wick kan man få bedre inneklima med en gang, uten å skulle åpne vinduer eller noe som helst, selv om man sikkert helst burde gjøre det i tillegg.

Flere nyheter