Stort utvalg av veggfester for din TV

28 mai 2020
Maria Laugesen

Er du på utkikk etter en veggfeste for din TV, slik at du kan få mulighet til å henge den på veggen? Da er 123elektronikk.no den riktige plassen for deg. De tilbyr nemlig et imponerende utvalg av veggfester, og blant de mange forskjellige designs og varianter kan du helt sikkert finne noe som passer for dine behov. Her får du noe til alle størrelser og behov, så du kan garantert også finne den veggfeste som du er på utkikk etter.

Først og fremst må du finne en veggfeste i riktig størrelse og med den nødvendige bærevekten. Dette er kritisk for at din TV passer i, og for at du kan være sikker på at TV-en ikke blir for tung. På siden kan du finne veggfester for alle størrelser – rett fra de minste skjermer på 10tm og opptil de største TV-er på hele 80 tm. Du kan finne produkter fra noen av markedets førende produsenter, der design og kvalitet virkelig er i topp. Det gjelder blant annet Vogels veggfeste, der du kan være sikker på å få noe av det absolutt beste på markedet.

Vogels tilbyr mange ulike veggfester, som passer til TV-er mellom 19 og 100 tm. De sterkeste har en bærevekt på hele 70 kg, så dette kan klare selv de største skjermer. De leverer et bredt sortiment som blant annet inkluderer de klassiske flate veggfester, men også veggfester med tilt som gir muligheten til å vinkle din TV litt nedover. Andre er utstyrt med uttrekk eller arm, sånn at du også kan vinkle din TV til siden – enten 120 eller 180 grader avhengig av modellen. Og endelig er noen utstyrt med både uttrekk og tilt, sånn at du kan tilpasse skjermens retning presis som du ønsker det. Så finn den helt riktige Vogels veggfeste for ditt hjem og dine behov på siden.

Flere nyheter