Start julehandelen tidlig – og spar penger

03 mai 2020
Johanne Hansen
Start julehandelen tidlig - og spar penger

Våren har akkurat meldt sin ankomst, og det er derfor de færreste som tenker på julegaver. Men faktisk kan du spare mange penger, hvis du starter julehandelen tidlig. 

Vi kjenner alle til det, desember er allerede godt i gang og vi har lange lister med ting som vi skal nå. Ofte ender det med en stresset lillejuleaften, hvor vi bruker hele dagen i kø, for å nå de siste julegavene. Hvis du sprer julehandelen ut over hele året, så kan du bruke desember måned på det som du har aller mest lyst til, nemlig å skape en rolig, hyggelig og julete stemning for store og små. 

I løpet av året, så vil det typisk også være flere salg i butikkene, du kan derfor gjøre noen kupp. Kanskje du for en gangs skyld har tid og penger, til å kjøpe akkurat de gavene som familen ønsker seg?

For å holde overblikket over julehandelen, så er det en god ide at du lager en liste, hvor du skriver ned navn og hva du kjøper til de forskjellige. På den måten er du sikker på, at du ikke har glemt alt om gaven når julen endelig kommer. 

Mange av oss har familie og venner spredt ut over hele verden, og vi står derfor i en situasjon hvor vi skal sende julegavene med pakkepost. Dette betyr, at du skal være klar med gavene i god tid, for å være sikker på at mottakeren mottar gavene i tide. 

Hvis du skal sende pakke til utlandet, så kan det være en god ide at du sender pakken med sporing. Spesielt når pakken skal transporteres over store avstander, risikere du at den kommer på avveie. Hvis du har sporing på pakken, så kan du alltid lokalisere den, og sørge for, at den kommer på plass under juletreet.

Husk alltid å sjekke tollreglene i det landet som du skal sende pakke til, sånn at du er sikker på at julegavene kommer trygt igjennom tollen. 

Flere nyheter