Ser du etter en låsesmed?

25 november 2020
admin

Ser du etter en låsesmed?

Det er mange grunner til at man kan trenge en låsesmed og selv om det er overordnende temaer som går igjen tror jeg de fleste låsesmeder kan fortelle om en hverdag som er mer variert enn vi aner. Tror du ikke det? Har du akkurat flyttet inn og vil bytte lås? Har du hatt innbrudd? Eller kanskje du har låst deg ute?

Det er bare noen av grunnene til hvorfor noen kanskje kunne ha behov for en låsesmed i Lier. For de tjenestene låsesmeder tilbyr strekker seg faktisk mye, mye lenger enn det de aller fleste av oss tror. De hjelper i akutte situasjoner, de utfører vedlikehold og de sikrer boligen din så godt som overhodet mulig for å unngå at du trenger dem i forbindelse med innbrudd. 

Hva hvis jeg bor i borettslag?

Hvis man bor i et borettslag er det ofte en overordnet filosofi rundt det med sikkerheten i eiendommen der man har felles ansvar for både vedlikehold og sikring. Det kan føles veldig bra å løfte i flokk, men noen ønsker seg kanskje ekstra tiltak rundt sikkerheten, som for eksempel ekstra låser eller andre ting. Det kan en låsesmed i Lier veilede om for eksempel også.

Hva hvis jeg akkurat har flyttet inn?

Hvis du akkurat har kjøpt en andel eller eier-leilighet kan det være smart å snakke med dem i oppgangen om hva praksis er i forbindelse med nøkler og sikkerhet. Mange bytter lås når de kjøper eierleilighet, men ikke hvis de kjøper en andel. Det er nemlig ofte strengere regler rundt det å kopiere nøkler når det er en andel, så risikoen for at tidligere beboere har adgang er veldig liten sammenlignet med andre ordninger. Men ta en prat med din lokale låsesmed i Lier om hva de anbefaler eventuelt?

Flere nyheter