Noen ganger må en bare ut av kontoret og kose seg på ferie

16 desember 2019
Mathias Bjelland
Noen ganger må en bare ut av kontoret og kose seg på ferie

Fordelene ved å ha en firmatur

Bedrifter har hatt det stadig vanskeligere å finne ansatte av god kvalitet. Dette fordi arbeidsstyrken ikke lenger vokser. Befolkningen av mennesker i yrkesaktiv alder har mer eller mindre platå og vil begynne å stupe i løpet av de neste tiårene. Hva dette betyr for selskaper er at det er de som nå konkurrerer om å finne ansatte i stedet for omvendt. Ikke bare det, men selskaper må også sørge for at de beste menneskene som for tiden jobber for dem ikke legger igjen til konkurrentene.

En av måtene selskaper har prøvd å gjøre dette på er ved å være vertskap for flere firmaturer. Enten det er bare en dag lang tur utenfor byen som er en ukelang ferie, så har det mange fordeler. For det første har ansatte gjennom turer hos https://signaturreise.no/ blant annet muligheten til å bli bedre kjent med hverandre. Mange avdelinger er så langt fra hverandre at de nesten aldri samhandler med hverandre.

Nå kan de ansatte endelig bli kjent med hverandre

Å ha en firmatur gir folk fra disse svært forskjellige avdelingene en sjanse til å bli kjent med hverandre som mennesker. Dette har vanligvis effekten av å gjøre ansatte mer komfortable med hverandre. De ender også opp med å ha bedre forståelse av hverandre også. Dette vil gi et mye mer harmonisk arbeidsmiljø når de alle kommer tilbake fra turen som et resultat av at de samhandler med hverandre.

Uunngåelig, ord om hvor godt selskapet behandler sine ansatte vil komme ut til ansatte i andre selskaper. Når de alle samles til lunsj sammen, så vil disse andre ansatte høre om alt dette, og noen kan til og med vurdere å sende inn CV-ene til selskapet for å se om de har noen åpninger de kan fylle. En ferie for de ansatte vil dermed være perfekt intern markedsføring!

Flere nyheter