Hvordan finne det billigste smålån?

14 februar 2022
Maria Laugesen

editorial

Når du skal søke et lån er du selvfølgelig interessert i å finne det absolutt billigste lånet, altså det som tilbyr deg de laveste samlede kostnader i perioden. Men hvordan finner du egentlig frem til det beste smålånet for deg?

Sammenlign dine muligheter

Det er ingen hemmelighet at det kan være stor variasjon i prisen på de forskjellige lån på markedet, og spesielt når vi snakker om forbrukslån og smålån. Og selvom beløpet ikke er så stort, så kan selv ganske små forskjeller i rente og gebyrer bety en stor forskjell i siste ende. 

Derfor er det viktig at du bruker tid på å undersøke markedet og dine muligheter før du velger. Det kan du gjøre ved å søke mer en ett tilbud og sammenligne disse ved å se på: renten, gebyrer og øvrige vilkår. Husk på at den effektive renten forteller deg om de samlede kostnader inklusiv alle renter og gebyrer, og at denne derfor er viktigst å se på når du sammenligner prisen.

smålån

Spar både tid og penger

Når man søker et smålån har man som regel ikke all tid i verden. Men i stedet for å velge det første og beste tilbudet du finner, så kan du spare tid ved å bruke en tjeneste som Swiftbanker. De søker nemlig hos forskjellige långivere for deg, slik at du kan motta og sammenligne flere tilbud på samme tid.

Det gjør det både enklere for deg, samtidig med at du sparer tid. Og så kan du sammenligne tilbud for å finne det lånet med de laveste kostnader for deg. Det kan uten tvil anbefales å bruke litt ekstra tid på dette steget, for du kan ende opp med å spare betydelige beløp på ditt smålån, og unngå å betale mer i renter og gebyer enn du egentlig trenger å gjøre.

Flere nyheter