Hjernetrim du kan ta med deg overalt

29 september 2021
Johanne Larsen

Det er mange som for alvor har fått øynene opp for hjernetrim, og det er ikke så rart. Det er nemlig sunt å gi hjernen en liten treningsøkt av og til, og det er helt avgjørende for at hjernen skal holde seg i god form. Hjernen er nemlig akkurat som en muskel, som trenger trening og vedlikehold for å holde seg i form, og det er noe du kan gjøre på mange måter. La oss se litt nærmere på her. 

Spill på mobilen

Hjernetrim kan foregå på mange forskjellige måter. Man kan for eksempel lære seg noe nytt. Det danner nemlig nye hjerneforbindelser, og det er noe som kan bidra til å holde hjernen i form. I tillegg til vedlikehold, så kan man også forbedre noen evner, som for eksempel korttidshukommelse, ved å trimme hjernen. Man kan også forbedre evnen til å se sammenhenger og tenke logisk ved å øve seg med forskjellige øvelser og oppgaver. Det er altså mye man kan gjøre selv. 

Mange spill på mobilen er spesialdesignet for at man skal kunne trimme hjernen på ulike måter. Det vil si at man kan ta med seg spillet overalt, og trimme hjernen akkurat når man har tid og lyst. Det kan man med fordel få mye ut av, og man kan heldigvis finne spill som passer perfekt til ens smak og behov. Det er uendelig mange å velge mellom, men noen ganger trenger man en liten digital pause. 

Prøv en rubiks kube 

En rubiks kube er den perfekte hjernetrimmen for deg som vil ha noe ikke-digitalt, som du kan ta med deg overalt. En rubiks kube er den ultimate utfordringen, og når man har klart å løse den tradisjonelle kuben, kan man prøve et utall andre kuber som man kan finne på mastercubestore.no. En rubiks kube kan du ta med deg overalt, og trimme hjernen. 

Flere nyheter