Hettegenseren er god å ha på vinteren

16 september 2019
Mathias Bjelland
Hettegenseren er god å ha på vinteren

Gant hoodie holder deg varm – og kul!

En vanlig bekymring for oss foreldre er at barna ikke kler seg varmt nok om vinteren. Det er jo tross alt ikke kult å kle seg i store boblejakker, og de fleste av oss må skrike etter barna for å ta på seg lua. Vi vil jo ikke at barna skal fryse og potensielt bli syke på vinteren, så vi passer på å virkelig si ifra om dette. Allikevel bryr barna seg veldig mye om stil når de skal til skolen eller ut for å møte venner. 

Derfor kan du heller gi dine barn en Gant hoodie som et alternativ. Denne hettegenseren er nemlig både varm og stilig. Med en hettegenser, så trenger dessuten ikke barna en lue lenger – med mindre det blir bitende kaldt selvfølgelig. Dessuten får de merkeklær, noe alle barn elsker. Det er en pluss pluss situasjon for både foreldrene og barna selvfølgelig. 

Kombinasjon av stil og varme

Stilen er det ikke noe å si på ved en Gant hoodie. Dette er tross alt en av de best kjent merkevarene blant unge i Norge. Gant har vært et prominent merke blant nordmenn, og en Gant hoodie vil garantert bli gjenkjent i skolegården og hvor enn du skulle gå i løpet av dagen. Barnet ditt fortjener å ha et plagg de føler seg gode i. 

Dessuten vil de føle seg komfortable og varme også i samme øyeblikk. Det er fordi en Gant hoodie har gode og varme materialer som gjør at barnet ditt holder varmen. Dermed kan du lene deg tilbake på sene kvelder og vite at barna er varme og trygge i sin Gant hoodie!

Vinteren kan være virkelig tøff til tider, men det er vanskelig å få barna til å innse det. Stilen står ofte i veien for at de kler seg varmt. Med en Gant hoodie får du derimot kombinert stil med varme, slik at barnet kler seg riktig!

Flere nyheter