Finn lamper og gulvlampe som gjør hjemmet stiligere

31 juli 2021
Johanne Larsen

Lamper kan være et av de elementene i boligen din som kan utgjøre en stor forskjell for hvordan den fremstår – både for deg og for andre. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan bruke lamper aktivt når du skal innrede. De er nemlig mer enn bare lyskilder. 

En gulvlampe er et møbel i seg selv

Det finnes mange forskjellige lamper å velge mellom, men en gulvlampe er faktisk et helt møbel i seg selv. Det er også en type lampe som gjerne har et svært særegent uttrykk. Derfor er det mange som investerer litt ekstra i denne type lampe, og går for en kjent designlampe eller en klassisk lampe som sier noe om hvem de er og hva de liker.

Det er jo nemlig sånn at vi anser lamper for å være et av de mer varige elementene vi setter inn i boligen. Det er altså ikke en del av innredningen som blir skiftet ut like ofte som eksempelvis tekstiler, og til en viss grad også enkelte møbler. Lamper er også noe som man enkelt kan bygge hele den visuelle identiteten i boligen din rundt. Dermed kan man også med et enkelt grep få inn nye elementer i boligen sin ved å finne en lampe man kan basere resten av innredningen på.

For lamper er faktisk et genialt grep hvis man vil beholde mye av den minimalistiske stilen som har vært populær i en del år, men allikevel introdusere en ny farge eller stil. Lamper er nemlig noe man legger merke til, også når de ikke er tent. Det vil altså si at lamper ikke bare har en praktisk funksjon, selv om det selvfølgelig er viktig at lampene man velger også gir godt lys. Det er jo ikke sånn at de bare er til pynt, og det er viktig å huske på når man skal velge.

Flere nyheter