Finn den perfekte kontinentalseng på www.bedrenaetter.no

18 mars 2021
admin

Da kjæresten min og jeg bestemte oss for at vi skulle kjøpe en ny seng brukte vi lang tid på å finne ut av akkurat hva det skulle være. For selv om det er mange av oss som tenker at det å velge en seng bare er å velge en seng, så er det mye mer som går inn i den beslutningen, eller som i hvert fall burde det, enn det man kanskje tenker. Vi bestemte oss til slutt for en kontinentalseng fra www.bedrenaetter.no og er veldig fornøyde med det valget.

Det å skulle velge en seng handler om så mye mer enn bare sengen. Man skal sørge for at man velger den riktige størrelsen. Forskning viser nemlig at størrelsen på sengen ikke bare påvirker hvordan man sover, men at det også påvirker forholdet hvis man er kjærester som bor eller sover sammen. Og hvis man får barn skal det pakkes inn i valget på en eller annen måte også og alt mulig annet.

Riktig seng for det livet man ønsker seg

Da vi skulle velge en ny seng fra www.bedrenaetter.no, som vi hadde fått anbefalt fordi utvalget deres var så bra, snakket vi om mange av de forskjellige faktorene. For selv om vi ønsket oss en seng som var stor nok til at vi begge to kunne ligge godt, hver for oss, og med den lille på besøk i sengen noen ganger også, så viser forskningen at hvis man har en for stor seng kan det gå ut over forholdet.

Alle de små gangene man ubevisst berører hverandre i løpet av natten er visst noe som har betydning for den intimiteten man har sammen, på et helt underbevisst plan, så det å kjøpe en alt for stor seng er ikke så smart, selv om man kanskje ønsker seg mer plass noen ganger.

Flere nyheter