Få en mer selvsikker stil

28 april 2020
Johanne Hansen
Få en mer selvsikker stil

Mange menn synes det er på tide å bli litt mer stilige. Det er ikke flaut å være motebevisst, med inntoget av sosiale medier og påvirkning fra alle sider, er det å være motebevisst som mann blitt veldig vanlig – og akseptert. Men hvor skal man begynne? Hva er det som gjør, at noen bare ser selvsikre og stilige ut? Det kan du lese om her. 

Begynn med garderoben 

Det er lurt å begynne med garderoben. Dette er gjerne det første man legger merke til. Herremote kan være klassisk eller street og alt midt i mellom, så man har mye å velge mellom. Dress og elementer fra dressen er et sikkert og stilsikkert valg hvis man vil se raffinert og stilig ut. Det er nemlig et godt sted å begynne – en dress, eller bare en dressjakke eller bukse kombinert med mer casual elementer, kan virkelig heve et antrekk og det vil alltid se elegant ut. Menn i dress virker selvsikre. Og det er det en god grunn til. 

Hvis du skal renovere garderoben og introdusere elementer fra en dress, eller kanskje hele looket, så er dett lurt å fokusere på god kvalitet. Det er nemlig en viktig faktor når det kommer til dress, at man velger noe som holder lenge, gjerne i flere sesonger og som passer perfekt. Tro meg, det er en god investering. Det finnes nesten uendelig med kombinasjonsmuligheter og du vil alltid se stilig, selvsikker og velpolert ut. La oss gå videre til hvordan personlig pleie også spiller en stor rolle. 

Fokuser på personlig pleie 

Det er også lurt å ha fokus på personlig pleie hvis du vil se mer stilsikker og selvsikker ut. En god hudpleie- og hårrutine er et godt sted å starte. Hvis du begynner å miste håret, kan dette gå ut over selvtilliten. Da kan du finne en effektiv hårtap behandling, for å fullføre looket. Dette er kronen på verket. 

Flere nyheter