Bilen din trenger en ekstra lader i bakhånd

19 januar 2020
Mathias Bjelland
Bilen din trenger en ekstra lader i bakhånd

Hvordan gjør en CTEK livene våre enklere?

Det er mange bilsituasjoner som vi alle gruer oss til å skje med oss. Noe av det verste er å få batteriet til å dø når vi er i midten av ingensteds. Se for deg å dra ut på landsbygda selv, så du kan og nyte naturen alene. Deretter går du tilbake til bilen din for å kjøre tilbake og møte verden igjen. Men til din skrekk starter ikke bilen. Verre er det at du ikke har noen telefondekning fordi det er et så fjernt sted.

Men tenk deg at du også hadde noe å sitte i bagasjerommet og vente på at det rette øyeblikket skulle komme ut og skinne. Det ville være en CTEK. En CTEK er mer eller mindre en kraftbank for biler. Når bilbatteriet ditt går tomt eller er helt tomt, kan du bruke en CTEK til å lade det delvis slik at du har nok strøm til å komme deg til et verksted for å få byttet bilbatteri.

Lad bilen din med selvtillit

En CTEK i dette tilfellet er en massiv sparer. Du vil spare en enorm sum penger ved å slippe å ringe et slepefirma, som du må gå til nærmeste bensinstasjon bare for å ha nok service til å ringe dem. Dette fjerner også mye stress fordi i stedet for å gå gjennom alle de problemer bare for å bruke alle pengene på all den logistikken, åpner du bare fronten på bilen din og kobler til kablene.

En CTEK er et must for oss som regelmessig kjører til eller gjennom avsidesliggende steder, enten som en del av jobbene våre eller bare som en del av en hobby. CTEK-er er virkelig pålitelige utstyrsutstyr som ikke koster noe å vedlikeholde, men som kan spare deg for mye økonomisk så vel som følelsesmessig belastning.

Flere nyheter