Betong til alle

12 juni 2020
admin

Betong til alle

Betong er kanskje ikke det man tenker mest på, selv om man både bor i hus støttet av det eller bruker fritidsområder som er tungt basert på det — som for eksempel en skatepark. Men betong er en viktig del av fundamentet samfunnet vårt er bygget på og kvalitet og bærekraftig tenkning blir enda viktigere i årene som kommer. Vi vil bygge fremtiden på stødig grunn som ikke bare kan være fundamentet vårt, men samtidig være så holdbar og miljøvennlig som mulig. Enten du vil blande selv eller kjøpe ferdigblandet betong kan du finne god løsninger som strekker seg langt inn i fremtiden.

Fremtidsrettet visjon

Med egen produksjon i Haddal Kommune leverer Ulstein Betong blandt annet betong i Ørsta og mange andre steder. De leverer de fleste kvaliteter og de fleste mengder til de fleste steder. Utviklingen av fremtidens løsninger er det de er pasjonerte for og vil utvikle hvordan dette ser ut sammen med kundene sine. Det å skape løsninger som både er lønnsomme, varige og fremtidsrettede er viktige deler av ambisjonen deres og noe som inspirerer i bransjen. Med bærekraftighet som et stort og økende fokus i samfunnet, blir det å være fremtidsrettet og kvalitetsbevisst utrolig viktig og det er noe som Ulstad Betong tar alvorlig — enten det skal bygges hus eller en skatepark. For både det sosiale og det mer praktiske er viktige aspekter av hverdagen vår. Se hva de tilbyr her https://www.ulsteinbetong.no/

 

Betong til alle

Hvis du er på utkikk etter betong i Ørsta, enten du vil blande selv eller kjøpe den ferdig blandet, behøver du ikke lete lenger — Ulstein Betong har egen blande-stasjon der de blander betongen selv og leverer til mange forskjellige steder, blant annet Ørsta. Med stor kapasitet i produksjonen, kan de levere nesten uansett hva du har behov for og kan veilede deg hvis du ikke selv er helt sikker på hva den aller beste løsningen for akkurat deg og ditt prosjekt vil være.

Flere nyheter